Παπανδρέου: Δεν έχω καμία σχέση με την εκδήλωση Τεμπονέρα - Αχτσιόγλου - Χριστοδουλάκη

Αποστάσεις παίρνει ο Γιώργος Παπανδρέου από την εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με ομιλητές τους Διονύση Τεμπονέρα, Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιόγλου

Καμία απολύτως σχέση δεν έχει ο Γιώργος Παπανδρέου με τη διοργάνωση της εκδήλωσης για την κεντροαριστερά, στην οποία θα συμμετάσχουν εκτός από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο Διονύσης Τεμπονέρας και η Έφη Αχτσιόγλου.

Στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου τονίζουν ότι δεν είναι ενήμερος, ούτε έχει συναινέσει για την εκδήλωση ή την παρουσία-ομιλία του Μανώλη Χριστοδουλάκη για την απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη.
ΠΑΣΟΚ:"Προβληματική" η συμμετοχή Χριστοδουλάκη

Συνεργάτες του κ. Παπανδρέου ι επισημαίνουν επίσης ότι οι σχέσεις του με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που τον είχε στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές είναι καλές αλλά τυπικές, ενώ ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος χαρακτήρισε «προβληματική» την συμμετοχή Χριστοδουλάκη στην εν λόγω εκδήλωση, δημοσιοποιώντας ουσιαστικά την ενόχληση του Ν. Ανδρουλάκη για το γεγονός.
«Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση του κόμματος για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ούτε συζήτηση με κάποιον στο κόμμα. Προφανώς, αυτό είναι κάτι το οποίο είναι προβληματικό, διότι αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές», είπε συγκεκριμένα και τόνισε: «Ο στόχος τουλάχιστον του ΠΑΣΟΚ είναι να μπορέσουμε να είμαστε σε δεύτερη θέση στις Ευρωεκλογές και να αυξήσουμε σημαντικά τα ποσοστά μας, ώστε η χώρα να αποκτήσει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ». «Η εκδήλωση αυτή δεν βοηθά στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερη δύναμη», είπε.

https://www.parapolitika.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ