EuroCup: Βαριά ήττα με 95-67 και αποκλεισμός για τον Άρη από την Προμετέι

Αυλαία στο φετινό ευρωπαϊκό… ταξίδι του έριξε απόψε, στη Ρίγα, ο Αρης. Ηττήθηκε, με… κατεβασμένα χέρια, ουσιαστικά, στη νοκ άουτ αναμέτρηση για τα πλέι οφ του Eurocup, από την καλύτερη Προμετέι με σκορ 95-67 και αφοσιώνεται, πλέον, στις υποχρεώσεις του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ενέργεια, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση, επιθετικός πλουραλισμός, χαρακτήρισαν την ουκρανική ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, σε μονό ματς, την Μπουργκ.

Υποβασταζόμενος άφησε το παρκέ, με τραυματισμό στο αριστερό πόδι, ο Ισούφ Σάνον για την Προμετέι, ενώ στα 17’’ πριν το φινάλε, αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ για τους Θεσσαλονικείς, ο Βασίλης Τολιόπουλος (σ.σ. έκανε το πρώτο στην αρχή του παιχνιδιού).

Κορυφαίοι για τους νικητές, που είχαν 50% από τα 6.75 (10/20 τρίποντα), 21 ασίστ, 9 κλεψίματα, ήταν οι Κάλεμπ Αγκάντα (16 πόντοι, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο), Γιαν Κλαβέλ (16 πόντοι, με 3/6 τρίποντα, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο), Όντρέι Μπάλβιν (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Ξεχώρισαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν όλα, επί της ουσίας, είχαν κριθεί και οι Ιβάν Τκατσένκο (16 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Ρόναλντ Μαρτς (15 πόντοι, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο).

Πάλεψε μόνος του για τον Αρη, στον οποίο στοίχισαν τα 19 λάθη, ο Ρόνι Χάρελ (20 πόντοι, με 7/7 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα).

ertnews.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ