Πάτησε γκάζι στο β' ημίχρονο και καθάρισε τη Λαμία ο Άρης

Ο Άρης έβαλε τρία γκολ μέσα σε ένα μόλις τετράλεπτο, κερδίζοντας εύκολα στο «Βικελίδης» την Λαμία (3-1) και έκανε το 2/2 στα πλέι οφ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό με τον Άρη να έχει τον έλεγχο του ματς ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ν' απειλήσει ουσιαστικά τον Κοσέλεφ απέναντι σε μία Λαμία με αμυντικό προσανατολισμό αλλά ήταν αυτή που έχασε τις κορυφαίες ευκαιρίες.

Στο 15' ο Σουλεϊμάνοφ εξαπέλυσε σουτ με τον Κορνέζο να βάζει προβολή και ο Κοσέλεφ μπλόκαρε με τους φιλοξενούμενους να έχουν σπουδαία ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα καθώς ο Τσιλούλης έκανε γύρισμα από τα δεξιά και ο Μαρτίνες έκανε προβολή με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Κουέστα. Στο 23' ο Σλίβκα εξαπέλυσε σουτ αναγκάζοντας τον Κουέστα ν' αποκρούσει σε κόρνερ.

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου άγγιξε το προβάδισμα στο 40' όταν ο Τσιλούλης γύρισε στον Μάλτσι και ο τελευταίος ανενόχλητος από μοναδική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι» άλλαξαν την εικόνα τους και έδειξαν πως θέλουν να το τρίποντο με τον Σουλεϊμάνοφ στο 55' να στέλνει τη μπάλα με ωραίο αριστερό πλασέ στη γωνία του Κοσέλεφ για το 1-0.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των Θεσσαλονικέων ήρθε νέο χτύπημα καθώς στο 56' ο Μανού Γκαρθία εξαπέλυσε νέο εξαιρετικό σουτ, νικώντας τον Κοσέλεφ για να κάνει το 2-0.

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου ήταν σαρωτικό καθώς βρήκε δίχτυα πάλι με τον Μπράμπετς από κοντά στο 59' να νικά τον Κοσέλεφ κάνοντας το 3-0, τρίτο γκολ σε μόλις 4' για τους γηπεδούχους.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο Λεωνίδας Βόκολος προχώρησε σε τετραπλή αλλαγή στο 66' (πέρασαν οι Λάκε, Τόσιτς, Τζανδάρης και Σαντάντα) με στόχο να τονώσει επιθετικά την ομάδα του.

Τελικά, οι Φθιωτοί κατάφεραν να μειώσουν με μία πέμπτη αλλαγή, αυτή του Κοντονίκου καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέρασε στο 84' αντί του Μάλτσι και στο 89' εκμεταλλεύτηκε το λάθος διώξιμο του Τζούρασεκ νικώντας τον Κουέστα για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Φαμπιάνο (Ρόουζ 78'), Μπράμπετς, Φεράρι, Ζουλ (Βερστράτ 63'), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (Τζούρασεκ 74'), Μορόν, Ανσαριφάρντ (Σαβέριο 46'), Σουλεϊμάνοφ (Φετφατζίδης 63').

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Νούνιες (Λάκε 66'), Σλίβκα (Τόσιτς 66'), Στάνκο (Σαντάνα 66'), Τσιλούλης, Μαρτίνες (Τζανδάρης 66'), Μάλτσι (Κοντονίκος 84').

sdna.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ