Άρης: Θλάση ο Ζαλ Ζουλ, πρόβλημα στη μέση ο Κούεστα

Το ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Betsson, εκτός από χαμογέλα, άφησε και… πληγές στον Άρη.

Ο Ζαλ Ζουλ, ο οποίος αποχώρησε δακρυσμένος από τον αγωνιστικό χώρο (και στη συνέχεια επέστρεψε ανακουφισμένος στον πάγκο), έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον τετρακέφαλο. Σε μία εβδομάδα θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του. Οπότε, με αυτά τα δεδομένα χάνει τον αγώνα της Κυριακής (14/1, 15:00) απέναντι στον Παναιτωλικό για τη Stoiximan Super League, αλλά λογικά και τη ρεβάνς με την Ένωση για το Κύπελλο Betsson, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (17/1, 19:00). Από εκεί και πέρα, δεν προπονήθηκε σήμερα ο Κουέστα, με τον Ισπανό γκολκίπερ να κάνει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση (οσφυαλγία).

Κατά τα λοιπά, ο Φραν Βέλεθ κατάφερε να ακολουθήσει μέρος του προπονητικού προγράμματος, ο Μπίργκερ Βερστράτε έκανε θεραπεία. Από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα απουσιάσει ο Μορόν, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ) οι παίκτες του Άκη Μάντζιου.

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ