Αποφασίζει για Νταρίντα ο Μάντζιος

Αγωνία για τρεις

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην OPAP Arena, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League. Η ήττα με 1-0 άφησε τους Θεσσαλονικείς στην πέμπτη θέση με 20 βαθμούς, στο +4 από την έβδομη Λαμία.  

Πλην της απώλειας βαθμών, ο Άκης Μάντζιος ανησυχεί για την κατάσταση τριών ποδοσφαιριστών του. Ο Μιχάλης Παναγίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ με ενοχλήσεις αποχώρησαν και οι Νέβεν Τζούρασεκ, Βλάντιμιρ Νταρίντα. Και οι τρεις θα υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους κι αν θα είναι διαθέσιμοι για την πρεμιέρα του β’ γύρου απέναντι στον ΟΦΗ (11/12, 18:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης»).  

Επιπλέον, ο 32χρονος Τσέχος μέσος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, συμπληρώνοντας τρεις. Κάτι που σημαίνει πως ο Μάντζιος θα χρειαστεί να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα ματς που ακολουθούν δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νταρίντα. Μετά τον ΟΦΗ, ο Άρης καλείται να αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Λαμία (εντός), τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και τον ΠΑΟΚ (εντός).  

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ