Άρης: Εκτός με ίωση ο Κάρλσον και φιλικό με την Κ19

O Άκης Μάντζιος βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής (17/11) για τους ποδοσφαιριστές του Αρη.

Για μία ακόμη ημέρα, πάντως, ο Άκης Μάντζιος βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.  O Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Αντίθετα, οι Φράνκο Φεράρι, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. 

Αύριο, Σάββατο (18/11), το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19 το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».  

* Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κ15 του Αρη, οι Κώστας Βοριαζίδης (αμυντικός) και Παναγιώτης Κυριαζής (μεσοεπιθετικός), βρίσκονται στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Προ-παίδων (U15), το οποίο θα συμμετάσχει στο αναπτυξιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Στάρα Πάζοβα της Σερβίας (19-27/11), με αντιπάλους τα αντίστοιχα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Σερβίας, της Ιρλανδίας και της Βενεζουέλας.   

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ