«Λευκή» ισοπαλία στη Βέροια για «βασίλισσα» και Λεβαδειακό

το πλαίσιο της 25ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα

Με «λευκή» ισοπαλία έληξε ο αγώνας στη Βέροια ανάμεσα στην ομάδα της Ημαθίας και τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 25ης ημέρας στη Σούπερ Λίγκα.

Ένα παιχνίδι ανούσιο, άοσμο και άγευστο, που αν εξαιρεθούν τα δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα, δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο που να κάνει όσους το παρακολούθησαν να το θυμούνται για καιρό.

Στο 22ο λεπτό το πλασέ του Μαγέφσκι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μοσχονά, ενώ η δεύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε και πάλι στους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Στο 41΄, συγκεκριμένα, ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Ανάκογλου με τον Άρτσε ο πρώτος σούταρε και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε για να στείλει τους «πράσινους» στα αποδυτήρια ισόπαλους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και είχαν τις δικές τους στιγμές, αρχικά στο 66ο λεπτό με το φάουλ του Μερεμπασβίλι έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Ο Λεβαδειακός απείλησε εκ νέου στο 78΄, όταν ο Μίνγκας με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Παππά απέναντι στον τερματοφύλακα της Βέροιας, αλλά ο Καντιμοίρης αντέδρασε σωστά, απέκρουσε σωτήρια και επέτρεψε στην ομάδα του να κατακτήσει το βαθμό.