Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι: Μέχρι το τέλος του μήνα η συμπληρωματική απολογία του κατηγορούμενου κρεοπώλη

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η συμπληρωματική απολογία του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι που κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου και είναι ήδη προφυλακισμένος.

Το στοιχείο αυτό ακούστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο star, όπου προσκεκλημένος ήταν και ο δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών του 31χρονου Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημόπουλος υπάρχουν και νέα δεδομένα που έχει στα χέρια της η Ανακρίτρια και έχουν προκύψει μετά την έρευνα των ψηφιακών δεδομένων.

Στην εκπομπή ακούστηκε επίσης ότι υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που θα ερευνηθούν καθώς υπάρχουν πρόσωπα που έχουν συνομιλήσει με τον κρεοπώλη τόσο το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη όσο και την επόμενη ημέρα αλλά δεν το κατέθεσαν στις Αρχές όταν κλήθηκαν. Όπως είπε ο κ. Δημόπουλος υπάρχουν άνθρωποι που άλλα είπαν στις καταθέσεις τους και άλλα φάνηκαν βάσει των στοιχείων από την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων. Πρόσθεσε δε, ότι υπάρχει μεγάλος όγκος στοιχείων που βέβαια θα τεθούν σε γνώση και του δικηγόρου υπεράσπισης του κρεοπώλη.

agriniopress.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ