Γκουίνεθ Πάλτροου: Ο γιος της έκλεισε τα 18 - «Σε αγαπώ πιο πολύ από όσο μπορούν να πουν οι λέξεις»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου γόρτασε τα 18α γενέθλια του γιου της Mόουζες. Η 51χρονη σταρ του Shallow Hal, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια όμορφη φωτογραφία του εφήβου και έγραψε συγκινημένη μία λεζάντα με ευχές.

Στην εικόνα, ο Mόουζες έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον πατέρα του, τον 47χρονο ρόκερ των Coldplay, Κρις Μάρτιν. «Χαρούμενα 18α γενέθλια σε σένα, γιε μου. Είμαι τόσο περήφανη γι' αυτό που είσαι. Λατρεύω την ευαισθησία και τη λάμψη σου και το ήσυχο χιούμορ σου», έγραψε η Γκουίνεθ που πέρασε το Spring Break, τις ανοιξιάτικες διακοπές με τα παιδιά της στο Νάσβιλ.

«Θαυμάζω πόσο βαθιά μπαίνεις σε τομείς που σε ενδιαφέρουν, γίνεσαι ειδικός στα synths από τη δεκαετία του '80 και το γαλλικό νέο κύμα», ξεκίνησε. «Λατρεύω πόσο πολύ αγαπάς τους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και πόσο ευαίσθητος είσαι. Υπάρχει ένας τόσο υπέροχος κόσμος ιδεών και αρμονιών μέσα σε αυτό το όμορφο κεφάλι σου», συνέχισε.

«Είμαι απίστευτα περήφανη για το άτομο που είσαι σήμερα, καθώς περνάς το κατώφλι της ενηλικίωσης. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να πουν οι λέξεις, @mosesmartin. με σκοτώνεις απολύτως. Μαμά» Οι θαυμαστές μπήκαν αμέσως στην ενότητα σχολίων για να συγκρίνουν τον Moses με τον τραγουδιστή τoυ Green Eyes. «Μοιάζει περισσότερο στον Κρις από ότι ο Κρις», αστειεύτηκε κάποιος. «Ουάου! Ο Μόουζις είναι η εικόνα του Κρις», είπε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος σχολίασε: «Μίνι Κρις».

Το πρώην ζευγάρι εχει αποκτήσει επίσης μία κόρη, την Άπλ Μάρτιν 19 ετών, η οποία σπουδάζει. Η περήφανη μαμά και τα δύο παιδιά της πέρασαν το Spring Break στο Nάσβιλ, όπου έκαναν βόλτες θαυμάζοντας τοπικά αξιοθέατα και απολαμβάνοντας πίτσα.

«Σαββατοκύριακο του Πάσχα στο Νάσβιλ», έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός προσθέτοντας ένα emoji με λαγουδάκι και emoji με δύο ροζ καρδιές. Ο Μόουζες θα πάει στο κολέγιο το φθινόπωρο και η σταρ του Iron Man μίλησε για την «επικείμενη θλίψη» που νιώθει γιατί θα αδειάσει το σπίτι.

«Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς αλλάζει η πρωινή ρουτίνα χωρίς παιδιά στο σπίτι», είπε στους The Sunday Times τον περασμένο μήνα. «Με έχει καθορίσει τόσο πολύ η μητρότητα. Ήταν κάπως κομβικό, ήταν κομβικό… δεν ξέρω καν πώς να το διατυπώσω!» είπε.

«Παρατηρώ πολλούς φίλους μου που είχαν παιδιά που πήγαν στο κολέγιο. Το παιδί σου… αλλάζει. Και, ξέρετε, έρχονται σπίτι πολύ και όλα αυτά, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να ζουν κάτω από την ίδια στέγη όλες τις μέρες του χρόνου. Επομένως, απλώς προσπαθώ να είμαι ανοιχτή σε αυτό που σημαίνει αυτό», εξήγησε.

https://www.newsbomb.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ