Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο ο Ryan Gosling προωθεί το βιβλίο της Eva Mendes

Ο Ryan Gosling απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ο απόλυta υποστηρικτικός σύντροφος, φορώντας ένα μπλουζάκι για την προώθηση του νέου βιβλίου της Eva Mendes κατά τη διάρκεια της δικής του περιοδείας τύπου.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης βιντεοσκοπημένης συνέντευξης στο Hits Radio, ο Gosling και η συμπρωταγωνίστριά του στο The Fall Guy, Emily Blunt, ρωτήθηκαν για τις αγαπημένες τους ταινίες και ποιο τραγούδι της Taylor Swift ακούν περισσότερο.

Καθώς τα αποσπάσματα από τη συνέντευξη κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, οι θαυμαστές δεν μπορούσαν να μην παρατηρήσουν ότι ο Ken από τη Barbie φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με τις λέξεις “Desi, Mami, and the Never-Ending Worries”, γραμμένες πάνω του.

Το κείμενο είναι ο τίτλος ενός παιδικού βιβλίου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων αργότερα αυτό το φθινόπωρο και έχει γράψει η σύντροφός του και μητέρα των δύο κορών του.

«Δεν ξέρω ποιος πρέπει να το δει, αλλά ορίστε μια φωτογραφία του Ryan Gosling να κάνει δηλώσεις τύπου για τη νέα του ταινία, ενώ φοράει ένα μπλουζάκι που έχει πάνω του τον τίτλο του νέου εικονογραφημένου βιβλίου της Eva Mendes», έγραψε ένας θαυμαστής στο X, πρώην Twitter.

«Ο Ryan Gosling κάνει promo φορώντας ένα μπλουζάκι με το όνομα του βιβλίου της Eva Mendes, ΟΥΑΟΥ», έγραψε ένα άλλο άτομο. «Τον λατρεύω που στηρίζει τη γυναίκα του. Θέλω να δω περισσότερους άνδρες να φορούν μπλουζάκια με τα έργα/επιτεύγματα των συζύγων τους», συμφώνησε ένας τρίτος χρήστης της πλατφόρμας.

«Το να μάθουμε πώς να εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλό μας να δουλεύει για εμάς και όχι εναντίον μας είναι ευκολότερα στα λόγια παρά στην πράξη! Στο σπίτι μου και στο σπίτι της Ντέσι, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ατελείωτες ανησυχίες και τα άγχη που όλοι έχουμε, ώστε αυτές οι αρνητικές σκέψεις να μην κυριαρχήσουν», είπε η Eva Mendes σε πρόσφατη συνέντευξη για το βιβλίο της, ενώ για τη διακριτική στάση που κρατά με τον σύντροφό της για την προσωπική τους ζωή και την επιλογή τους να μην εμφανίζονται μαζί σε επίσημες εκδηλώσεις έχει πει πως αυτό είναι κάτι που θα κάνουν χώρια.