Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όταν ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε 70% όλοι ήταν κότες»

«Τώρα τι άλλαξε; Άρα στο 60% έκανε σάτιρα και τώρα στο podcast δεν κάνει σάτιρα;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η ηλεκτρική βεντούζα που σπάει τα ταμεία στην Ελλάδα!Ηλεκτρική Βεντούζα Μασάζ

«Η τηλεόραση φέτος είναι μια εμπόλεμη ζώνη. Χιούμορ υπάρχει στην τηλεόραση, γέλιο δεν υπάρχει. Βλέπεις το ίδιο θέμα σε εφτά εκπομπές, αλλά όταν το πει η Μπακοδήμου, θα ακούσεις κάτι άλλο, θα το πει διαφορετικά, θα πει ένα αστείο. Δεν ενστερνίζομαι τη φάση κίτρινο, γκόσιπ και πόλεμος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκάθαρα ξεπέρασε τα όρια, αλλά δεν θα ρίξω εγώ την πρώτη πέτρα. Όταν ο Λάκης έκανε 70% όλοι ήταν κότες. Τώρα τι άλλαξε; Άρα στο 60% έκανε σάτιρα και τώρα στο podcast δεν κάνει σάτιρα; Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και δεν θα καταρριφθεί από μια άτυχη στιγμή».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Δεν μπορώ να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου, γιατί έχουν πάρει διαφορετικές κατευθύνσεις οι επαγγελματικές μας ζωές. Δεν έχουμε τίποτα κοινό στην παρουσίαση με την Κατερίνα».

https://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ