Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Ντρεπόμουν μια ζωή, δεν μου αρέσει το σώμα μου”

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν τον συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για τα παραπανίσια κιλά που προσπαθεί αυτό το διάστημα να χάσει αποκαλύπτοντας πως μια ζωή ντρεπόταν για το σώμα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «δεν τρώω και είμαι τώρα στην τρίτη φάση της δίαιτα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, την τελευταία όμως εβδομάδα αρχίζω και τρώω. Ελπίζω να μαζευτώ γιατί είναι κρίμα να μην το φτάσω μέχρι το καλοκαίρι που για πρώτη φορά θα βγω με μαγιό και χωρίς πετσέτα».

«Ντρεπόμουν μια ζωή, δεν μου αρέσει το σώμα μου. Δεν ένιωθα καλά να φοράω ρούχα που γούσταρα. Δεν μου έκαναν κιόλας, δεν μπορούσαν να έχουν το ταίριασμα που πρέπει στο σώμα μου και έτσι το απέφευγα. Φανταστείτε πως έβγαινα από το μπάνιο και δεν έβλεπα τον εαυτό μου, έστριβα το κεφάλι σαν να μην με ξέρω».

«Ήθελα να χάσω τα κιλά περισσότερο για μένα, για να μπορώ να φοράω τα ρούχα που γουστάρω και… όσο κρατήσει! Γιατί και γω είμαι άνθρωπος του φαγητού και δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσω. Ελπίζω όμως αρκετά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ