Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας: Δωρεάν Κλινική Εξέταση Μαστού στις 8 Μαρτίου

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η διάδοση του μηνύματος για Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου Γυναικών για τον Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.

Στη διάρκεια των 23 χρόνων λειτουργίας του, το Άλμα Ζωής N. Αχαΐας στο πλαίσιο του Προγράμματος Πρόληψης και Έγκαιρης Διάγνωσης έχει υλοποιήσει πάνω από 4.500 κλινικές εξετάσεις από χειρουργούς μαστού με περισσότερες από 1.700 παραπομπές για απεικονιστικές εξετάσεις,σε συνεργασία με τα διαγνωστικά κέντρα της πόλης.

Φέτος, τιμώντας και γιορτάζονταςτην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας θα προσφέρει ένα πολύτιμο δώρο ζωής στις γυναίκες της πόλης!

Σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και τηνΓενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα υλοποιήσει ΚλινικήΕξέτασηΜαστού για τον γυναικείο πληθυσμό από έγκυρους και εξειδικευμένους χειρουργούς, στη Κινητή Μονάδα Υγείας της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα βρίσκεταιστο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίουτην Παρασκευή 8 Μαρτίου 10:00 – 14:00 και 17:00 –21:00.

Οι εξειδικευμένοι χειρουργοί που θα πραγματοποιήσουν τις δυο βάρδιες της κλινικής εξέτασης,  προσφέροντας εθελοντικά τον χρόνο και την εμπειρία τους , είναι οι:

Καρβελάς Φώτης- Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Γ.Ν.Π. Αγ. Ανδρέας (Συνταξιούχος)
Κούκουρας Δημήτριος- Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μιου Πατρών

Μην αμελείς τον προληπτικό σου έλεγχο για κανένα λόγο!

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ