«ΑγκαλιάΖΩ»: Eνημερωτική δράση για τον καρκίνο του μαστού στο Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας

Εξετάστηκαν 25 γυναίκες

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας, πραγματοποίησε με επιτυχία, ενημερωτική δράση στο Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την προώθηση της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.  

Όπως αναφέρει ο Όμιλος σε ανακοίνωση του:

 "Η εκδήλωση περιελάμβανε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις από τον Γενικό Χειρουργό – Χειρουργό Μαστού, κύριο Νικόλαο Κατσιάκη. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για όλες τις γυναίκες της τοπικής κοινότητας.  

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας για τη φιλοξενία και τη στήριξή τους σε αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία. Επίσης, εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στον γιατρό που προσέφερε τον πολύτιμο χρόνο και τις γνώσεις του για την υποστήριξη των εξετάσεων.  

Σημειώνουμε επίσης ότι περίπου 25 γυναίκες εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της δράσης, κάτι που αντανακλά τη σημασία αυτών των πρωτοβουλιών για την υγεία των γυναικών στην κοινότητά μας.  

   Η προληπτική διάγνωση είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Ενθαρρύνουμε όλες τις γυναίκες να δίνουν προτεραιότητα στην υγεία τους και να προγραμματίζουν τακτικά εξετάσεις".

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ