Οι εκδηλώσεις του Ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ» Αχαΐας

Ενημέρωση για τον καρκίνο

 Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας  ανακοινώνει τις πρόσφατες εκδηλώσεις που διοργάνωσε,  καθώς και τις επερχόμενες ενημερωτικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει, υπό την  ευγενική στήριξη της Καλλιπάτειρας Παράρτημα Πάτρας. 

 Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού  Αχαΐας πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, την  Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πάτρας. Η Πρόεδρος  του Ομίλου Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη και ο τέως Διευθυντής Χειρουργικής του  Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» Φώτης Καρβελάς, τόνισαν καθ’  όλη τη διάρκεια των ομιλιών τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.  Με το πέρας των ομιλιών, ο κος. Καρβελάς εξέτασε δωρεάν εκπαιδευόμενες. 

 Επιπλέον, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου ετοιμάζεται για μια σειρά  ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο εγγύς μέλλον. Θα καλύψουν θέματα σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, όπου θα  διοργανωθεί ενημερωτική εκδήλωση στην Ερυμάνθεια στις 25 Φεβρουαρίου και  αργότερα έπεται ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του παχέως εντέρου. 

“ Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στις προσεχείς  εκδηλώσεις μας, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να στηρίξουν την προσπάθειά  μας για δημιουργία θετικών κοινωνικών αλλαγών”, αναφέρει ο  Σύλλογος σε ανακοίνωση του.

 

Διαβάστε επίσης