Πάτρα Ενωμένη - Κώστας Σβόλης: Στις βασιλόπιτες του Ιατρικού Συλλόγου, του ΑΣ Ηφαιστος και του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας

Σε ανακοίνωση της παράταξης  «Πάτρα Ενωμένη», αναφέρονται τα εξής:

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης φέρει, ως γνωστόν, και την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. Ο ίδιος έκανε τον εξής απολογισμό από την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΙΣ στον πολυχώρο «Royal»:

«Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, στις 18/2/2024, βραβεύθηκαν τα μέλη που αποχώρησαν από το επάγγελμα την τελευταία τετραετία, καθώς επίσης και οι απελθόντες  ιατροί. Ιατροί που δίδαξαν τις επόμενες γενιές με τις γνώσεις τους και κυρίως με το ήθος τους, διακονώντας την Ιατρική Επιστήμη, έχοντας στη σκέψη τους τον άνθρωπο που νοσεί. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!».

428663756_10228469792102225_3530665630714541809_n.jpg

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται παντού, είναι ενεργή μέσα στην κοινωνία και συνεχώς στο πλευρό του πολίτη και ειδικά όλο αυτό το διάστημα που οι σύλλογοι της περιοχής μας κόβουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους, δίνει «παρών» με τον επικεφαλής Κώστα Σβόλη, τους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, τους τομεάρχες και όλα τα μέλη της, σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ο Σταύρος Γεράνιος, ο οποίος φέρει και την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ, μας εκπροσώπησε στην κοπή της βασιλόπιτας του ΑΣ Ηφαιστου. Η εκδήλωση  έγινε στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ του Ηφαιστου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλα όσα έχουν καταφέρει! Αποτελούν παράδειγμα για όλους μας

jpg_75401_0.jpg

Η Γιώτα Αγγελοπούλου παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Αχαΐας, στην οποία εκτός από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έγιναν και τα εγκαίνια του νέου πυροσβεστικού οχήματος, δωρεά του κ. Διονυσίου Πλέσσα. Όπως ανέφερε η Γιώτα Αγγελοπούλου στον χαιρετισμό της: «Πολλά συγχαρητήρια για την εθελοντική σας προσφορά, τη συμμετοχή σας και τη συνεργασία σας με τις Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας για την διασφάλιση της ζωής, της περιουσίας των πολιτών, του φυσικού και του δασικού περιβάλλοντος από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, καθώς και των φυσικών καταστροφών».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ