Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται παντού!

Σε ανακοίνωση της παράταξης  «Πάτρα Ενωμένη», αναφέρονται τα εξής:

Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζει να δίνει το «παρών» σε διάφορες εκδηλώσεις από την αρχή του 2024, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον της για την πρόοδο των συλλόγων, των συμπολιτών μας και των κοινωνικών ομάδων της πόλης μας.

Καταρχήν, ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης και μέλη της δημοτικής μας παράταξης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου Ανθεία-Κυψέλη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των ΚΑΠΗ στην οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Το μέλος μας Ηλίας Χατζής ήταν εξαιρετικός οικοδεσπότης στην εκδήλωση, στην οποία αποτυπώθηκε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου.

Παράλληλα, ο Κώστας Σβόλης παρευρέθηκε και στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ της ΕΣΚΑ-Η στην Αγορά Αργύρη. Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της «Πάτρα Ενωμένη» έκανε την απονομή στον διευθύνοντα σύμβουλο της AFFIDEA Θόδωρο Καρούτζο, ο οποίος τιμήθηκε για τη μεγάλη στήριξή του στον χώρο. Την πλακέτα εκ μέρους του παρέλαβε η υπεύθυνη Επικοινωνίας του Οργανισμού Σταυρούλα Σηφάκη. Ο Κώστας Σβόλης μίλησε στους διαιτητές για το πόσο σημαντική είναι η προσφορά τους στον αθλητισμό.

Η δημοτική μας σύμβουλος Μάχη Σιώρου εκπροσώπησε την παράταξή μας στην εκδήλωση για τα 33 χρόνια δράσης και προσφοράς της Ενωσης Γυναικών Πάτρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Distinto» στο Ρίον και στάλθηκαν μηνύματα για τη διαχρονική αξία, αλλά και τη σπουδαιότητα της γυναίκας στη σημερινή εποχή.

Η Μάχη Σιώρου εκπροσώπησε την παράταξή μας και στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων που πραγματοποιήθηκε στο «LIDO». Εκεί ήταν και το δραστήριο μέλος μας, Γιώτα Αγγελοπούλου. Για την «Πάτρα Ενωμένη» οι πολύτεκνοι αποτελούν βασικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας και θα είμαστε ανά πάσα στιγμή στο πλευρό τους.

Η «Πάτρα Ενωμένη» έδωσε το «παρών» και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και πρώην Χωροφυλακής στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στην οποία, μάλιστα, παρευρέθηκε και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης μας στην άρση βαρών Πύρρος Δήμας. Για εμάς, όλοι οι ένστολοι, σε Σώματα Ασφαλείας κι Ενοπλες Δυνάμεις, εν ενεργεία ή απόστρατοι, αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια με πολύτιμο έργο και πολυεπίπεδη προσφορά στην κοινωνία.

Το μέλος μας, Σταύρος Γεράνιος, φέροντας και την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, έδωσε «παρών» στην πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του ιστορικού Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών και στην αντίστοιχη εκδήλωση του Αθλου.

Τέλος, το δραστήριο μέλος μας Βασιλική Ρεσβάνη παρουσίασε στο «Discover» το νέο της βιβλίο με τίτλο «Φύλλα Εργασίας στην Παραγωγή Γραπτού Λόγου» και η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» δεν θα μπορούσε να απουσιάσει.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ