ΗΠΑ: Νεκρός βρέθηκε ο μακελάρης του Μέιν

 

Ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε 18 ανθρώπους και είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 13 στη μικρή πόλη Λιούιστον της πολιτείας Μέιν (βορειοανατολικά), ο Ρόμπερτ Καρντ, βρέθηκε νεκρός, μεταδίδουν ΜΜΕ των ΗΠΑ επικαλούμενα τις Αρχές.

Ο 40χρονος έφεδρος του αμερικανικού στρατού κατά τα πρώτα στοιχεία αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξέλιξη που βάζει τέλος στο ανθρωποκυνηγητό 48 ωρών μετά το πιο πολύνεκρο επεισόδιο αυτής της φύσης στην ιστορία της πολιτείας.

Το πτώμα βρέθηκε σε περιοχή με βλάστηση κοντά στην πόλη Λίσμπον, όχι μακριά από κέντρο ανακύκλωσης στο οποίο εργαζόταν μέχρι την πρόσφατη απόλυσή του, ανέφερε το CNN, επικαλούμενο τις υπηρεσίες επιβολής της τάξης.

Οι Αρχές επιβεβαιώνουν πως ο δράστης της σφαγής στο Μέιν βρέθηκε νεκρός

Ο φερόμενος ως δράστης της χειρότερης σφαγής αυτής της χρονιάς στις ΗΠΑ βρέθηκε νεκρός έπειτα από δύο ημέρες ανθρωποκυνηγητού στην πολιτεία Μέιν, επιβεβαίωσαν οι Αρχές της βορειοανατολικής πολιτείας.

«Είναι νεκρός (…) Η πολιτειακή αστυνομία του Μέιν εντόπισε το πτώμα», δήλωσε η κυβερνήτρια Τζάνετ Μιλς, αναφερόμενη στον ύποπτο για τη σφαγή 18 ανθρώπων στην πόλη Λιούιστον, τον 40χρονο Ρόμπερτ Καρντ, έφεδρο του στρατού.

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ