Αίγυπτος: Πατέρας σκότωσε τον πρωτότοκο γιο του – Στο νοσοκομείο η σύζυγος και τα άλλα 4 παιδιά του

 

 

Η Εισαγγελία στο Κυβερνείο της Γκίζας, νότια του Καΐρου, διέταξε τη φυλάκιση ενός εργάτη σιδηρουργού που διέπραξε οικογενειακή σφαγή πυροβολώντας τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά του, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και πέντε τραυματισμούς.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας στη Γκίζα έλαβαν αναφορά από τους κατοίκους της περιοχής Al-Warraq ότι ένας πατέρας πυροβόλησε τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Όταν οι άνδρες της ασφάλειας και τα ιατροδικαστικά στοιχεία, συνοδευόμενα από την Εισαγγελία, μετέβησαν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένας νεκρός και 5 τραυματίες, οπότε η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για θεραπεία, ενώ ο κατηγορούμενος πατέρας συνελήφθη.

Πηγή ασφαλείας αποκάλυψε στο «Sky News Arabia» ότι ο κατηγορούμενος ονομάζεται Ahmed Al-Noun, 45 ετών, σιδηρουργός στο επάγγελμα.

Η πηγή ανέφερε ότι οι αστυνομικοί βρήκαν τον κατηγορούμενο να κάθεται δίπλα στο νεκρό σώμα του 22χρονου πρωτότοκου γιου του, και των υπολοίπων τραυματισμένων μελών της οικογένειας, και δεν προσπάθησε να διαφύγει.

Πηγές της αστυνομίας ανακοίνωσαν ότι ο νεκρός γιος ετοιμαζόταν σύντομα για τον γάμο του.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα σε μια στιγμή θυμού μετά από καβγά με τη σύζυγό του για έξοδα σπιτιού και κάποια χρέη.

Σύμφωνα με την πηγή, από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι κατά τη διάρκεια του καβγά ο κατηγορούμενος προσπάθησε να χτυπήσει τη γυναίκα του με ξύλινο ραβδί και εδώ επενέβη ο μεγάλος γιος του και τον απέτρεψε, οπότε ο πατέρας μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του, έφερε όπλο και πυροβόλησε τον μεγάλο του γιο του, σκοτώνοντάς τον επί τόπου, ενώ τραυμάτισε τη σύζυγο και τον δεύτερο γιο του αλλά και τις 3 κόρες του.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του μικρότερου από τα παιδιά, μόλις 4 ετών.

Σύμφωνα με ιατρικές εκθέσεις, η κατάσταση της τραυματισμένης συζύγου και των άλλων παιδιών είναι σταθερή.

Να σημειωθεί ότι η Αίγυπτος είχε γίνει μάρτυρας, στις 8 Αυγούστου, μια οικογενειακή σφαγή, όταν ένας εργάτης σκραπ σε χωριό κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας έσφαξε τη γυναίκα του και τις πέντε κόρες του μετά από διαφωνίες με τη σύζυγο και ο κατηγορούμενος συνελήφθη και η εισαγγελία τον φυλάκισε προετοιμάζοντας τη δίκη του.

https://www.ertnews.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ