«Πάτρα Ενωμένη»: Συνεχίζονται οι επισκέψεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα

Επαφές στον Ψαθόπυργο

Τις επισκέψεις τους στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων συνέχισαν ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη». Στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων με τους δημότες και η καταγραφή προβλημάτων και αιτημάτων, ούτως ώστε στην συνέχεια να γίνει η κατάλληλη επεξεργασία και η προώθηση λύσεων που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πατρινών.

Αυτήν την φορά η «Πάτρα Ενωμένη» βρέθηκε στον Ψαθόπυργο, με τον Ν. Παπαδημάτο και τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Σβόλη και Θόδωρο Ξυλιά να έχουν συναντήσεις με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων Ανδρέα Μπουλούμπαση (μέλος τοπικού συμβουλίου κοινότητας Ψαθοπύργου), Νίκο Σταυρόπουλο (μέλος τοπικού συμβουλίου κοινότητας Δρεπάνου) και Δημήτρη Σακελλαρόπουλο (αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων), καθώς επίσης και με κατοίκους της περιοχής.

Υπήρξε ενημέρωση του συνδυασμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα της παραλιακής ζώνης σε σχέση με την κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου, γεγονός που δυσχεραίνει τη λειτουργία τους ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς ο Ψαθόπυργος αποτελεί, ως γνωστόν, τουριστικό προορισμό.

2_4.jpg

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οριοθέτηση των χειμάρρων της περιοχής και η πρόβλεψη εργασιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, τα μέλη της «Πάτρας Ενωμένη» ενημερώθηκαν για την πλημμελή ύδρευση της περιοχής του Ψαθοπύργου, κυρίως στον οικισμό της Ροδινής, καθώς επίσης και για θέματα που αφορούν την καθαριότητα, το αποχετευτικό, τον ηλεκτροφωτισμό, αναπλάσεις, κλπ.

Η «Πάτρα Ενωμένη» θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα τις επισκέψεις της σε δημοτικά διαμερίσματα και συνοικίες της πόλης μας, στεκόμενη πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ