Ο Κώστας Σβόλης αναμένεται να εκλεγεί απόψε νέος επικεφαλής της παράταξης "Πάτρα Ενωμένη" - Αποτελεί πρόταση του Νίκου Παπαδημάτου

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24

Στις 8.30 το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσει η Δημοτική Παράταξη "Πάτρα Ενωμένη", με τον Νίκο Παπαδημάτο όπως έχει γράψει το tempo24.news να ανοίγει τις διαδικασίες της διαδοχής του.

Ο μέχρι σήμερα επικεφαλής αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του στη συνεδρίαση του αμέσως επόμενου Δημοτικό Συμβουλίου (θα παραιτηθεί και από δημοτικός σύμβουλος).

Απόψε αναμένεται ο νέος επικεφαλής να οριστεί κατόπιν ψηφοφορίας ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της Παράταξης Κωνσταντίνος Σβόλης, ο οποίος και αποτελεί πρόταση του Νίκου Παπαδημάτου και η οποία αναμένεται  να εγκρικθεί με μεγάλη πλειοψηφία.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να παρευρεθούν σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Παράταξης (επτά τον αριθμό) με εξαίρεση τον Νίκο Θεοδωρόπουλο ο οποίος θα απουσιάσει για λόγους ανωτέρας βίας.

Πρόκειται για τους Νίκο Παπαδημάτο, Κωνσταντίνο Σβόλη, Βασίλη Σιαδήμα, Ανδρέα Νικολάου, Θόδωρο Ξυλιά και Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως επικεφαλής της Παράταξης ο Κωνσταντίνος Σβόλης αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες για τη διεκδίκηση του Δήμου ως υποψήφιος Δήμαρχος, συνεχίζοντας τις ήδη μέχρι σήμερα πυκνές παρεμβάσεις του.

Την θέση του Νίκου Παπαδημάτου στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναμένεται να αναλάβει ο Σπύρος Πολίτης, ο οποίος μιλώντας στο tempo24.news δήλωσε πως στηρίζει την επίλογή του Κωνσταντίνου Σβόλη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ