Πάτρα - Κορονοϊός: Γεμάτη η ΜΕΘ COVID στο Νοσοκομείο του Ρίου

Συνεχίζει να πιέζεται το δημόσιο σύστημα υγείας της περιοχής μας, παρά το γεγονός ότι η Αχαΐα δείχνει να τα πηγαίνει καλά σε ότι αφορά στην επιδημιολογική της εικόνα.

Στην περιοχή, η κατάσταση φαίνεται διαχειρίσιμη αφού τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα είναι σταθερά κάτω από 30.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι αποφορτίζεται και ο όγκος των ασθενών που εισέρχονται για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η κατάσταση στο Ρίο είναι σε οριακό σημείο, με την 6η ΥΠΕ να παρακολουθεί στενά την εικόνα του Νοσοκομείου, για την περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση και τους γιατρούς στις κλινικές COVID να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών νοσηλεύονταν συνολικά 27 ασθενείς με κορονοϊό

Από αυτούς, οι 12 βρίσκονται διασωληνωμένοι στα κρεβάτια των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, ενώ άλλοι 5 ασθενείς βρίσκονται στο στάδιο πριν τη διασωλήνωση.

Την Τετάρτη δόθηκαν εξιτήρια σε 2 συμπολίτες μας που είχαν νοσήσει και η κατάσταση της υγείας τους βελτιώθηκε, με τους ίδιους να επιστρέφουν στις οικογένειές τους.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ