Πατρών - Αθηνών: Θαμμένο στις λάσπες Ι.Χ - Άγιο είχε οδηγός του - Η έκκληση της Ολύμπιας Οδού στους οδηγούς - ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Θαμμένος σε τόνους λάσπης και φερτών υλικών είναι Ι.Χ αυτοκίνητο όπως καταγράφεται σε φωτογραφία αναγνώστη του tempo24.news, στην Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του κατάφερε να βγει και να σωθεί την τελευταία στιγμή!

12333.png

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνοιξε η Ολύμπια Οδός προς Αθήνα - Άγνωστο πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Κόρινθο - Ουρές χιλιομέτρων - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν τις 12μμ της Δευτέρας άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Όσον αφορά στο ρεύμα προς Κόρινθο σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων είναι αβέβαιο πότε αυτό θα δοθεί στην κυκλοφορία κι ίσως να πάρει ακόμα αρκετές ώρες, μιας και η κατάσταση του οδικού δικτύου είναι πολύ δύσκολη λόγω των εκτεταμένων κατολισθήσεων και των φερτών υλικών.

Υπενθυμίζεται πως η σφοδρή κακοκαιρία "Γηρυόνης" προκάλεσε μεγάλα προβλήματα προκάλεσε στην περιοχή της Κινέτας με αποτέλεσμα των αποκλεισμό της Εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου από την Ελευσίνα έως τον Ισθμό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ:

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800 - 62+000) από τις γειτνιάζουσες στον αυτοκινητόδρομο καμένες πλαγιές των Γερανείων.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ