Άστον Βίλα - Ο Μαρτίνες θέλει να παίξει στη ρεβάνς με Ολυμπιακό

Η κατάσταση του Τίλεμανς

Kαλά και κακά νέα ανέδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και ο Γιούρι Τίλεμανς. 
 

Οι δύο παίκτες της Άστον Βίλα,τραυματίστηκαν την ισοπαλία (2-2)εναντίον της Τσέλσι, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να μην επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Βέλγος μέσος αντικαταστάθηκε στο 27ο λεπτό.

 Η ιστοσελίδα της Αργεντινής Infobae, αναφέρει ότι ο 31χρονος Μαρτίνες «δεν έχει υποστεί ρήξη αλλά καταπόνηση» στον μηρό του και προσθέτει ότι ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος έως ότου η ομάδα του αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ στις 13 Μαΐου και θα λείψει και από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό  (9/5) στα ημιτελικά του Conference League.
 Ωστόσο ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος θα απουσίαζε από το πρώτο παιχνίδι (2/5) λόγω τιμωρίας (κίτρινες) ενημέρωσε ότι σκοπεύει να επιστρέψει για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.
Νέα που φαίνεται να έχει δεκτά με ικανοποίηση την Άστον Βίλα, αφού η κατάσταση θα μπορούσε να είναι χειρότερη.

 Εν τω μεταξύ, η βελγική εφημερίδα «Het Belang van Limburg» ισχυρίζεται ότι ο Τίλεμανς υπέστη τραυματισμό στη βουβωνική χώρα.
 Ο 26χρονος μέσος υποβλήθηκε σε εξετάσεις χθες (28/4) και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι «δεν υπάρχει σοβαρή ζημιά». Αν και ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι «πολύ άσχημος», ο Ουνάι Έμερι  δεν μπορεί να τον υπολογίζει φια το επόμενο διάστημα και τα ματς με τον Ολυμπιακό.

 Η Άστον Βίλα είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στην Premier League (67 βαθμοί σε 35 ματς), επτά βαθμούς μπροστά από την -5η- Τότεναμ , η οποία όμως έχει δύο παιχνίδια στο λιγότερα.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης