Μεσολόγγι: Άρχισε η διανομή νερού στο Αιτωλικό - Ανοίγουν τα ξενοδοχεία για να πλένονται οι κάτοικοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαύρο νερό βγάζουν οι βρύσες!

Άρχισε η διανομή νερού στους πολίτες του Αιτωλικού, του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, μετά την ακαταλληλότητα του πόσιμο νερού που "τρέχει" από τις βρύσες. 

Οι πρώτες υδροφόρες έκαναν την εμφάνιση τους και οι κάτοικοι κρατώντας μπουκάλια στάθηκαν στη σειρά, για να "υδροδοτηθούν"...!

15870824_596980640500391_1585595605_n_0.jpg

15870963_596980653833723_290727035_n_2.jpg

Το καφέ χρώμα και έντονη δυσοσμία του νερού, έχει κινητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές που σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το ζήτημα της υδροδότησης με την συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοκαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, του Δημάρχου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου και στελέχη της της Δημόσιας Υγείας, αποφασίστηκε η η υλοποίηση άμεσων και ταχύτατων ενεργειών για χορήγηση ασφαλούς νερού στο Αιτωλικό.

Μάλιστα από το Δήμο, γνωστοποιείται στους δημότες του Αιτωλικού ότι μπορούν από σήμερα το βράδυ και έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα, να προσέρχονται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στα ξενοδοχεία «Λίμπερτυ» και «Θεοξένεια» στο Μεσολόγγι, προκειμένου να καλύψουν επαρκώς την ατομική τους υγιεινή.

Επιπλεόν αποφασίστηκε για την κάλυψη των αναγκών σε πόσιμο νερό η χορήγηση εμφιαλωμένου, δωρεάν διανομή σε όλα τα νοικοκυριά από βυτιοφόρα οχήματα, ενώ σήμερα καλούνται όσοι πολίτες διαθέτουν δεξαμενές να πρσέλθουν στο Δημαρχείο  και να το δηλώσουν, προκειμένου να τροφοδοτούνται καθημερινά  με νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αιτωλικό: Ανοίγουν τα ξενοδοχεία για να πλένονται οι κάτοικοι - Μαύρο νερό βγάζουν οι βρύσες!

Πηγή φωτο: Βασίλης Δάρμας

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ