Ο Δουβίκας έδωσε νίκη - χρυσάφι στην Θέλτα (3-2)

Nίκη… παραμονής πέτυχε η Θέλτα στην 34η αγωνιστική της La Liga, η οποία επικράτησε με 3-2 στο «Μπαλαΐδος» της Βιγιαρεάλ, με τον Τάσο Δουβίκα να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε το ματς. Οι Γαλιθιάνοι προηγήθηκαν δις, το «κίτρινο υποβρύχιο» απάντησε ισάριθμες φορές, με το 12ο γκολ του Έλληνα επιθετικού να χαρίζει τελικά ένα σημαντικό τρίποντο στην Θέλτα, που την φέρνει στην 15η θέση και το +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Βίγκο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Βιγιαρεάλ, που προηγήθηκε στο 12′ με τον Άλεξ Μορένο. Πέντε λεπτά αργότερα όμως αποβλήθηκε ο Σάντι Κομεσάνια, με συνέπεια οι γηπεδούχοι να ανατρέψουν το σκορ πριν από την ανάπαυλα.

Ο Ιάγκο Άσπας με πέναλτι στο 22′ ισοφάρισε και στο 39′ ο Γέργκεν Στραντ Λάρσεν έφερε τα πάνω κάτω. Ο αγωνιστικός χώρος του «Μπαλαΐδος» ήταν κατηφορικός, όμως σε μία σπάνια επίθεση των φιλοξενουμένων στο 65′, ο Γκονσάλο Γκέντες ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Κλαούντιο Χιράλντεθ έριξε στον αγώνα τον Τάσο Δουβίκα, προκειμένου να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του. Ο Έλληνας διεθνής μπήκε στο παιχνίδι στο 80′ και δύο λεπτά αργότερα βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Βιγιαρεάλ, με τον 24χρονο στράικερ να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική μπαλιά του Άσπας και με ωραία κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ