Πάτρα: Θρήνος στην οικογένεια του περιφερειακού συμβούλου Σάκη Μαυρόγιαννη - Σήμερα η κηδεία του 36χρονου αδελφού της συζύγου του - Σκοτώθηκε σε τροχαίο, επιστρέφοντας από τη δουλειά

θλίψη για τον χαμό του Νίκου Παπανικολάου

Σήμερα θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο, στον 36χρονο Νίκο Παπανικολάου συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Συχαινών.

Ο άνδρας, όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, σκοτώθηκε σε τροχαίο, στις 3 χθες τα ξημερώματα στην επαρχιακή οδό Ισθμού - Επιδαύρου. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 6,5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ισθμού - Επιδαύρου, όταν το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος Νίκος Παπανικολάου, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι κι εκείνη την ώρα επέστρεφε από την εργασία του. Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου. 

Ο 36χρονος Πατρινός Νίκος Παπανικολάου, ήταν αδελφός της συζύγου του περιφερειακού συμβούλου Σάκη Μαυρόγιαννη, Ελένης Παπανικολάου, 

Διαβάστε επίσης