Ωνάση: Θα εκμηδενίσει τον Ντόντα - προσέλαβε τον top δικηγόρο των celebritie

ιδικεύεται στα διάσημα... διαζύγια με παχυλές διατροφές

Σκληρό «πόκερ» ετοιμάζεται να παίξει η Αθηνά Ωνάση στη μάχη της για το διαζύγιο από τον σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ο οποίος ετοιμάζεται να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την ώρα που ο Βραζιλιάνος ιππέας αγχώνεται για τους Ολυμπιακούς, η χρυσή κληρονόμος προσλαμβάνει τον αδυσώπητο δικηγόρο των celebrities, Robert Cohen προκειμένου να την εκπροσωπήσει στις δικαστικές αίθουσες.

Ο πασίγνωστος δικηγόρος με έδρα το Μανχάταν της Νέας Υόρκης ειδικεύεται στα διάσημα... διαζύγια με παχυλές διατροφές και κοσμικά σκάνδαλα! Όπως διαβάζουμε, στο παρελθόν εκπροσώπησε την Ιβάνα Τραμπ (πρώην σύζυγο του μεγιστάνα και υποψήφιου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ) και τον ηθοποιό Κρις Ροκ στις υποθέσεις διαζυγίου τους.

Η New York Post αναφέρει ότι ο Cohen εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα να επιβιβάζεται σε αεροπλάνο με προορισμό το Βέλγιο, όπου μένει αυτή τη στιγμή η Αθηνά Ωνάση. 

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι φήμες ότι η Αθηνά Ωνάση προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο πρόσωπο του πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με το αυστραλιανό περιοδικό New Idea, η Αθηνά Ωνάση και ο πρίγκιπας Χάρι γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έχουν πολλούς κοινούς φίλους και το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά.

tlife.gr

Διαβάστε επίσης