Περίεργα περιστικά στην Κεφαλονιά - Γυναίκες που λένε ότι είναι από την Πάτρα, κάνουν ερωτήσεις για παιδιά! Γιατί κίνησαν υποψίες...

σύμφωνα με καταγγελίες

Πανικόβλητες μητέρες ενημερώνουν μέσω facebook για μια απίστευτη κατάσταση που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους έχει ενημερωθεί η ασφάλεια.

Εμφανίστηκαν σε σπίτια (οι περισσοτερες καταγγελίες είναι για τη περιοχή της Λειβαθούς , αλλά και στο Αργοστόλι) δυο γυναίκες , μια μελαχρινή υπέρβαρη και μια ξανθιά με ανδρικό κούρεμα, κτυπάνε τα κουδούνια και ρωτάνε για παιδάκια.  Αναφέρουν ότι πρόκειται για φροντιστήριο που θέλει να εγκατασταθεί στην Κεφαλονιά.

Όμως, όπως αναφέρει το kefaloniapress.gr, σε άλλα σπίτια είπαν ότι είναι από Αθήνα, σε άλλα από Πάτρα και σε κάποιους ότι είναι από Ηλεία!!  

Οι ερωτήσεις τους αφορούν την ηλικία των παιδιών, τα ωράρια εργασίας των γονιών, τις συνήθειες των παιδιών.   Μέχρι να υπάρξουν επίσημες απαντήσεις από την Αστυνομία, μην ανοίγετε τις πόρτες σας σε άγνωστους και ΜΗΝ απαντάτε σε οποιαδήποτε ερώτηση!

Διαβάστε επίσης