"Να ξεκινήσουμε καμπάνια για το κράνος. Όλοι μαζί να σώσουμε τα παιδιά" - Συγκλονιστικό μήνυμα της μάνας του Γιώργου Νταγιούκλα

Επισκέφτηκε σχολεία που φοίτησε το παιδί της

Οπλισμένη με δύναμη και κουράγιο  η μάνα του Γιώργου Νταγιούκλα, Γλυκερία επισκέφθηκε σχολεία που είχε φοιτήσει το παιδί της.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το θάνατο του 17χρονου,  η Γλυκερία Λύτρα πήγε στις σχολικές μονάδες της Πάτρας, από τις οποίες είχε περάσει το παιδί της. Συνάντησε συμμαθητές του κι εκπαιδευτικούς.

Μέσα στον βαρύ της πόνο, μετέφερε ένα μήνυμα στους νέους : "Να φοράτε κράνους" και παράλληλα ζήτησε από τους εκπαιδευτικούς να μη σταματούν να δίνουν στα παιδιά συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση. "Να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να σώσουμε τα παιδιά" είναι το μήνυμα που φέρεται να τόνισε δίνοντας εμφαση στην αναγκαιότητα του κράνους για τους δικυκλιστές.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, ήταν μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας και του 11ου Γυμνασίου Πατρών. 

Υπενθυμίζεται ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά την Παρασκευή 6 Μαϊου στην οδό Ακρωτηρίου όταν το δίκυκλο του συγκρούστηκε με φορτηγό την ώρα που πήγαινε σε προπόνηση. Έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

Διαβάστε επίσης