Λυκούδης: «Να αποχαιρετήσουμε με θετικό πρόσημο»

παναχαικη

Μια μέρα έχει απομείνει για το τελευταίο φετινό παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το απόγευμα (18.00) της Παρασκευής, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την 22η αγωνιστική της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα».
Η Πατρινή ομάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά καθώς όποιο αποτέλεσμα και να έρθει παραμένει στην κατηγορία χωρίς να εμπλακεί στην διαδικασία των πλει-άουτ και αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί είναι αν ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα στην 8η ή στην 9η θέση της βαθμολογίας.
Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Είναι πολύ θετικό που έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία μια αγωνιστική πριν το τέλος και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να παίξουμε ελευθέρα. Θα παίξουμε χωρίς άγχος απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο με στόχο να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να αποχαιρετήσουμε με θετικό πρόσημο τη φετινή σεζόν».
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής θα ολοκληρώσουν τη προετοιμασία τους το απόγευμα της Πέμπτης και μετά το τέλος θα ανακοινωθεί η αποστολή των παικτών που θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ