Στην τελική προετοιμασία η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ν. Ρουμελιώτης: «Στόχος μας να κατακτήσουμε την 8η θέση»

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της θα μπει από την Δευτέρα (28/3) η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το Σάββατο 2 Απριλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα».

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης, δήλωσε: «Μπορεί να έχουμε οριστικοποιήσει την παραμονή μας στην κατηγορία χωρίς τα πλει-αουτ αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε χαλαρώσει για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στόχος της Παναχαϊκής είναι να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια τη σεζόν και να κατακτήσουμε την 8η θέση που θα είναι τιμητική για εμάς.

Για αυτό το λόγο όλοι μας θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις με τους δυο ξένους της ομάδας προκειμένου να συζητήσουμε μαζί τους για το πότε θα αναχωρήσουν από την Ελλάδα αλλά και να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα για τη νέα περίοδο».

Την Κυριακή οι παίκτες της Πατρινής ομάδας είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και από τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ