Ήττα για τον Απόλλωνα από τον Άρη στην Περιβόλα

με 65-73

Ο Άρης είχε σε όλη την αναμέτρηση στην Περιβόλα το προβάδισμα και νίκησε τον Απόλλωνα με 65-73. Με αυτή τη νίκη και ταυτόχρονα την ήττα της ΑΕΚ στο Ρέθυμνο, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη χρειάζεται μόλις μία νίκη στα τρία ματς που μένουν για να «κλειδώσει» την τρίτη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν με τους Ντομινίκ Ουότερς και Τζαμέλ Χάγκινς να πάρουν προβάδισμα το οποίο έφτασε στους 7 πόντους, ωστόσο ο Φώτης Λαμπρόπουλος με 6 προσωπικούς συνεχόμενους πόντους έφερε τους γηπεδούχους κοντά στο σκορ. Ο ¨Αρης στα πρώτα 8' της περιόδου σκόραρε 4 πόντους, ωστόσο στο τελευταίο δίλεπτο βρήκε λύσεις και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 28-35.

Στην τρίτη περίοδο ο ρυθμός της αναμέτρησης άνοιξε κάτι που ευνόησε τον Άρη ο οποίος με πρωταγωνιστή τον ΜακΝιλ βρέθηκε στο +11 (40-51, 27').

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έπαιξαν καλύτερα, αλλά όποτε πήγαιναν τη διαφορά γύρω από τους 5 πόντους, ο Άρης έβρισκε τρίποντο και κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν τη νίκη.


 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ