Γ. Λιβαθηνός: «Θέλουμε νίκη και με Αρη»

παναχαικη

Ενας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη πρόσφατη νίκη της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟ ήταν ο πασαδόρος Γιάννης Λιβαθηνός.
Ο Πατρινός βολεϊμπολίστας μίλησε στο panaxaikivolley.gr για το τρίποντο κόντρα στους πράσινους αλλά και για το κρίσιμο αγώνα που έρχεται με τον Αρη που θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα.
-Τι σημαίνει το τρίποντο με τον ΠΑΟ;
Γ.Λ.: «Είναι σημαντική νίκη για δυο λόγους. Ο ένας είναι ότι κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και ο άλλος λόγος είναι ότι πήραμε 3 σημαντικούς βαθμούς στη μάχη της παραμονής. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλό βόλεϊ, έχουμε μειώσει τα λάθη μας και προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας ο οποίος είναι η απευθείας παραμονή. Βέβαια για να τα καταφέρουμε πρέπει να δούμε και τα αποτελέσματα του Ηρακλή όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον καλύτερο απολογισμό στα 3 παιχνίδια που απομένουν».
– Ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Αρη. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
Γ.Λ. «Ξεκάθαρα, το ματς με τον Αρη είναι αγώνας που θέλουμε να νικήσουμε και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή, Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, ο Αρης παίζει το τελευταίο του χαρτί και θα μας πιέσει όμως εμείς θα επιδιώξουμε να είμαστε έτοιμοι τη Δευτέρα με στόχο μόνο τη νίκη».
– Τι θα πρέπει να προσέξει για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα;
Γ.Λ. «Κοιτάξτε, το σημαντικά στοιχειά κατά την άποψη μου είναι το σέρβις μας που αποτελεί παραδοσιακά δύναμη και επιπλέον να μην κάνουμε λάθη. Εκτιμώ πως αν κάνουμε αυτά τα δυο και έχουμε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία, έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε καθαρή νίκη».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία έχει ξεκινήσει την Δευτέρα με τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης