Πινγκ- πονγκ: Πέντε προκρίσεις για τους Φοίνικες για αγόρια και κορίτσια

στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων

 Εντυπωσιακά παιχνίδια έγιναν τη Κυριακή, κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Τα φαβορί επικράτησαν στις περισσότερες αναμετρήσεις, αλλά οι μικροί αθλητές και αθλήτριες πρόσφεραν στους θεατές δυνατούς αγώνες στη μάχη της πρόκρισης.

Μεγάλος κερδισμένος της διοργάνωσης ήταν η ομάδα των Φοινίκων Πάτρας που πήραν 5 από τις 6 προκρίσεις συνολικά σε αγόρια και κορίτσια.

Συγκεκριμένα στους παίδες πέρασαν για τη τελική φάση οι Αδριανός Παναγιώτης και Αδριανός Θέμης των Φοινίκων Πάτρας που ήταν το Νο 1 και Νο 2 φαβορί της διοργάνωσης, ενώ τη τρίτη πρόκριση πήρε ο Σούλα Αντώνης, του ΑΟ Ξυλοκάστρου.

Στις κορασίδες και οι τρεις προκρίσεις πήγαν σε αθλήτριες των Φοινίκων, με τις Ηλιοπούλου Βασιλική,  Λιβιεράτου Αθηνά και Καλύβα Μαρία που ήταν τα πρώτα φαβορί να επικρατούν εύκολα των αντιπάλων τους.

Εκτός από τους παραπάνω την απ’  ευθείας  πρόκριση για τα τελικά έχει πάρει και ο πατρινός αθλητής Χατζηλυγερούδης Γεράσιμος, που φέτος αγωνίζεται στο σωματείο ΑΚ Ζωγράφου, γιατί είναι στο Νο 2 της πανελλήνιας κατάταξης των παίδων.

Το θετικό της διοργάνωσης είναι ότι εκτός από το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, υπήρχαν και πολλοί καινούργιοι αθλητές, πράγμα που δείχνει ότι η επιτραπέζια αντισφαίριση στη περιοχή μας έχει παραδοσιακά μεγάλη ανάπτυξη, αλλά και επιτυχημένα αποτελέσματα.