Ήττα τραγωδία για τον ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, 2-1 ο Πανθρακικός τον «Δικέφαλο»

αξιοσημείωτη αδυναμία του μακριά από το γήπεδό του

Η αξιοσημείωτη αδυναμία του ΠΑΟΚ μακριά από το γήπεδό του επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά και στην Κομοτηνή, αφού απέναντι στον ουσιαστικά καταδικασμένο σε υποβιβασμό Πανθρακικό ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε 1-2, με τους Ακρίτες να φτάνουν μάλιστα στη νίκη με ανατροπή.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η έβδομη ήττα στη φετινή Σούπερ Λίγκα και πέμπτη εκτός έδρας, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου πέτυχε την Τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά τις 20 Δεκεμβρίου, όταν στο ίδιο γήπεδο είχε επιβληθεί με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε, είχε αρκετές τελικές και άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με κεφαλιά του Χατζηισαΐα, που σηκώθηκε ανενόχλητος στην εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα. Στη συνέχεια οι παίκτες του Τούντορ ενέτειναν την πίεσή τους αλλά δεν κατόρθωσαν να ξαναβρούν το δρόμο προς τα δίχτυα και το πλήρωσαν ακριβά με την τρίτη ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες που έδωσαν μακριά από την Τούμπα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους Θεσσαλονικείς στο 50ό λεπτό, όταν ο Τσιάραςέβγαλε την κάθετη πάσα στον Ίγκορ, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη για το 1-1, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί οδηγός στο ματς στο 67΄, όταν το πλασέ του Αθανασιάδη σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Τελικά στο 88ο λεπτό και αφού προηγουμένως οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μπάλα έξω από την περιοχή τους, ο Παπαγεωργίου με διαγώνιο σουτ ξετίναξε τα δίχτυα του Βελλίδη δίνοντας τρίποντο γοήτρου στον Πανθρακικό και συντηρώντας τις μαθηματικές ελπίδες της ομάδας του για παραμονή στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης