Χιλιάδες θαυμαστές αποχαιρέτησαν τον Παντελή Παντελίδη όπως τον γνώρισαν... με τα τραγούδια του - Τραγικές φιγούρες οι γονείς του - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ

 

 

 

 

Η απήχηση που είχε ο Παντελής Παντελίδης ήταν τεράστια. Και αποτυπώθημε με τον πλέον εμφατικό τρόπο μετά το άσχημο παιχνίδι που του έπαιξε η μοίρα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης και σήμερα γράφτηκε το τελευταίο κεφάλαιο του δράματος. Μιας ζωής που μοιάζει να είναι βγαλμένη από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες κόσμου συνόδευσαν τον Παντελή στο τελευταίο του ταξίδι. Οι πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για παρουσία έως και 20.000 ανθρώπων στη Νέα Ιωνία και τη Μεταμόρφωση σήμερα.

Στη Νέα Ιωνία, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως καταγράφηκαν τουλάχιστον τρία περιστατικά λιποθυμίας...

Το λευκό φέρετρο, τυλιγμένο με την ελληνική σημαία έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, με την μπάντα του τραγουδιστή να παίζει την μουσική της επιτυχίας του, "είχα κάποτε μια αγάπη".

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ