Παναιγιάλειος: “Άλωσε” τη Ζάκυνθο (0-1)

όλες οι φάσεις του αγώνα

Μπορεί η “διοικητική σταθερότητα” την οποία ζητούν διακαώς οι διοικούντες, να μην έχει έρθει ακόμα στον Παναιγιάλειο, ωστόσο το αγωνιστικό τμήμα πάει από το καλό στο καλύτερο, παρά τις απουσίες που υπάρχουν σε καίριες θέσεις στο ρόστερ.

Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου πήρε χρυσό 'τρίποντο' σήμερα στη Ζάκυνθο με σκορ 0-1 και με τον Λινάρδο να είναι αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 63΄. Από την αρχή του παιχνιδιού (το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση 7 λεπτών), οι μελανόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας στο νου τους καλά πως το θετικό αποτέλεσμα είναι μονόδρομος. Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην είχε πολλές φάσεις απέναντι στις δύο εστίες, ωστόσο αυτός που δεν ενοχλήθηκε σχεδόν καθόλου ήταν ο 'πορτιέρο' του Παναιγιαλείου Αθανασόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ζάκυνθος προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Αθανασόπουλου, όμως ο μελανόλευκος γκολκήπερ ήταν σε ετοιμότητα. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Αιγίου ήρθε στο 63ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Σκαρτσίλα, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Λινάρδου, που με δυνατό δεξί μονοκόμματο συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα. Από κει και πέρα, η Ζάκυνθος προσπάθησε να βγει μπροστά για να φέρει το ματς στα ίσα αλλά η άμυνα του Παναιγιαλείου δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ θα μπορούσε να είχε γίνει και το 0-2 σε δύο αντεπιθέσεις του Παναιγιαλείου, σε διαδοχικές προσπάθειες του Πέρεθ στο 76' και στο 77'.

Το τελικό 0-1 φέρνει τον Παναιγιάλειο στην 11η θέση με 19 βαθμούς, δίνοντάς του μεγάλη ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια, με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Ζάκυνθος είναι πλέον ουραγός. Επόμενο ματς για τους αιγιώτες είναι την ερχόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, όπου αντιμετωπίζει την ομάδα των Χανίων, που έχει τις ίδιες βλέψεις με τον Παναιγιάλειο.

Τέλος, αφού πλέον το αγωνιστικό κομμάτι έχει αρχίσει να παίρνει θετική τροπή, με τη σημαντική βοήθεια του τεχνικού Χρήστου Παρασκευόπουλου, όλοι πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις διοικητικές εξελίξεις τις οποίες περιμένουμε από μέρα σε μέρα, καθώς αφορούν άμεσα την αγωνιστική πορεία της ομάδας μιας και εκτός από τον οικονομικό τομέα που αφορά το υπάρχον ρόστερ των μελανόλευκων, έχει να κάνει και με τις όποιες προσθήκες χρειάζεται η ομάδα κυρίως στη γραμμή της επίθεσης, αφού δεν έχει επιστρέψει ακόμα ο Πέριτς από τη χώρα του...

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 35
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 34
-------------------------------------
ΚΕΡΚΥΡΑ 33
ΤΡΙΚΑΛΑ 28
ΚΑΛΛΙΘΕΑ 24
ΛΑΜΙΑ 23
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 22
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 22
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 21
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 19
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 19
ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ 18 
ΧΑΝΙΑ 17
------------------------------------
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 17
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 17
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 13
ΖΑΚΥΝΘΟΣ 13

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-1-2016
ΛΑΡΙΣΑ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31-1-2016
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΧΑΝΙΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔ. - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1-1-2016
ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΓΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ

filodimos.gr 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ