Το καυστικό σχόλιο του Σπύρου Πολίτη για την αναβολή της Τελετής Έναρξης του Καρναβαλιού

Το μήνυμα στο Facebook

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής για αναβολή της Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλίου που ήταν προγραμματισμένη για αύριο 16 Ιανουαρίου, με τα αιτιολογικό των επερχόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας Σπύρος Πολίτης με ανάρτηση του, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, αναφέρεται στο θέμα, "αποκαλύπτοντας" τις διαθέσεις του Δήμου για το θεσμό του Καρναβαλίου και σαρκαστικό τρόπο σχολιάζει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Η ανάρτησηQ

"Αυτό με τον καιρό και την αναβολή της έναρξης, πολύ βολικό. Να δείτε ότι το επόμενο επιχείρημα που θα πετάξουν, για να δικαιολογήσουν το ΚΚΕ-Πελετίδης την ανικανότητα, αδιαφορία και ανοργανωσιά τους για το Καρναβάλι θα είναι αποστομωτικό: "Εδώ ο κόσμος πεινάει και εσείς θέλετε Καρναβάλι;"... (έχει ειπωθεί ήδη στο συμβούλιο του Καρναβαλικού Οργανισμού από εκπρόσωπο του κόμματος).

Τι και αν το Καρναβάλι είναι η μεγαλύτερη λαϊκή εκδήλωση στην Ελλάδα; "Σιγά, στην Πατρίδα μου με προβιές κάνουμε Καρνάβαλο"... Ο συμπαθής λαϊκός ηγέτης και το κόμμα είναι προφανές ότι αντιμετωπίζουν τον θεσμό ως αναγκαίο κακό! Καλημέρα!

ΥΓ τι γυμνάσιο ήταν αυτό;"

Διαβάστε επίσης