Έκοψαν την βασιλόπιτά τους τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαζί και οι συνεργαζόμενοι Σύλλογοι

Την Κυριακή το απόγευμα στις 3 Ιανουαρίου, στο Κέντρο «Μπαλκόνι» της Χαλανδρίτσας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής του Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, καθώς και οι 28 συνεργαζόμενοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης, το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό. Παρέστησαν αρκετοί ιερείς της περιοχής με τον π. Δημήτριο, αρχιερατικό επίτροπό του τέως Δήμου Φαρρών, αλλά και εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών επικεφαλής, επίσης παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδος, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κα. Τασία Τογιοπούλου, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, κ. Αθανάσιος Καρπής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερυμάνθου, κ. Λεωνίδας Γεωργαντόπουλος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο εκπρόσωπος της ΟΙΚΙΠΑ, κ. Γεώργιος Βασιλακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, κ. Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος, οι οποίοι και απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος, ως και διάφορες αφιερώσεις για το κομμάτι της πίτας που έκοψαν. Επίσης παρευρέθησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, αρκετοί Πρόεδροι τοπικών Συμβουλίων καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι.

iereis.jpg

Τα παρευρισκόμενα τακτικά μέλη του Συλλόγου επιδοκίμασαν κατά την διάρκεια της Γενική Συνέλευσης, τον Διοικητικό Απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, τον οποίο ανέγνωσε, με την έγκριση του Δ.Σ., η Γενική Γραμματέας, κα. Ιωάννα Θεοδωροπούλου, ενώ στην οθόνη έπαιζαν οι διαφάνειες με τις πλούσιες δράσεις του Συλλόγου. Της ίδιας επιδοκιμασίας έτυχε και ο οικονομικός απολογισμός, τον οποίο παρουσίασε η Ταμίας, κα. Σπηλιοπούλου Χρυσάνθη και ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνος Πανταζής.

Εκ μέρους των συνεργαζόμενων Πολιτιστικών Συλλόγων, την ξεχωριστή τους πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιραλίου, κ. Γεώργιος Σωτηρόπουλος, ο οποίος μαζί με τις ευχές του, ανεφέρθη στην επιτυχημένη, μέχρι σήμερα, συνεργασία των Συλλόγων, η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην Γιορτή του Τσίπουρου.

k._sotiropoylos_kovei_kommati_os_ekprosopos_ton_28_synergazomenon_syllogon.jpg

Ήδη οι Σύλλογοι δουλεύουν αυτές τιε μέρες για την συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας για την ανεπαρκή λειτουργία των πυρηνελαιουργείων.

Όσοι απηύθυναν χαιρετισμό, εξήραν μεταξύ των άλλων, το ρόλο του Συλλόγου στην προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος της περιοχής, ο οποίος κατάφερε να διακριθεί, όπως τόνισαν, για την όλη οργάνωση και αποτελεσματικότητα. Το έργο του απολαμβάνει της αναγνώρισης ιδιαίτερα από τους ενασχολούμενους με τα κοινά.

apopsi_koinoy.jpg

Μετά τους χαιρετισμούς, ακολούθησε η βράβευση του κ. Γεώργιου Καλογερή, ο οποίος χάρις στις καλλιτεχνικές του ικανότητες και τις πολύτιμες προσφορές του στον Σύλλογο, έχει βοηθήσει  για πολλά χρόνια το έργο του, τόσο στην ηλεκτρονική παρουσίαση των εκδηλώσεων του, όσο και στην αρχειοθέτηση του πλούσιου φωτογραφικού του υλικού. Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Περιφερειάρχης, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Βασίλη Κοτσώνη.

moysiko_shima_polyfonikis_vibrato.jpg

Το μουσικό σχήμα Vibrato της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών έκλεισε την σεμνή τελετή. Προλόγισε το πρόγραμμα του μουσικού σχήματος ο καλλιτεχνικός Διευθυντής και μαέστρος, κ. Σταύρος Σολωμός, ο οποίος και απηύθυνε ευχές για τις ημέρες, αλλά και παρουσίασε τον υπεύθυνο των  κιθαριστών, κ. Αθανασακόπουλο, οι οποίοι χάρις τις μελωδίες τους, δημιούργησαν μία χαρούμενη εορταστική ατμόσφαιρα και από το πλήθος των παρευρισκομένων, οι οποίοι είχαν γεμίσει την πολύ ωραία αίθουσα του Κέντρου, εισέπραξαν τα παρατεταμένα χειροκροτήματα.

epidosi_plaketas_sto_k._kalogeri_apo_k._katsifara.jpg

Το μουσικό σχήμα Vibrato, έκλεισε κατά το καλύτερο τρόπο την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και των Συλλόγων. Η Πολυφωνική τίμησε την εκδήλωση, όπως ανεφέρθη από μέλος του Συλλόγου, με την φήμη που διαθέτει στη Πάτρα, στη χώρα μας και σε πολλά μέρη του εξωτερικού.

dimarhos_erymanthoy_k._ath._karpis.jpg