Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία & οι φωτογραφίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων ανδρών, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που ενέχεται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και εξαρθρώθηκε την 26-4-2024 από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τέλεσαν, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695164, 2610695165 και 2610695160 του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ