Αταμάν: Με τη σειρά στο 1-1 δεν πηγαίνουμε, ούτε χάνουμε το Final-4 στο τρίτο ματς

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Βελιγράδι και κάνει εκεί την πρώτη του προπόνηση, ενόψει του Game 3 της σειράς των play off της Euroleague απέναντι στη Μακάμπι.

Πριν την προπόνηση ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στα ΜΜΕ της Σερβίας, τονίζοντας πόσο επικίνδυνη ομάδα παραμένει η Μακάμπι, παρότι το τοπίο με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει καθώς ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει το πρωί της Τρίτης (30/4) νέα μαγνητική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αταμάν: 
«Είναι play off, όλες οι σειρές είναι 1-1 εκτός της Ρεάλ. Οι ομάδες είναι καλά. Σημαντικό είναι η εμφάνιση την ημέρα του παιχνιδιού. Στο Game 1 κάναμε λάθη και χάσαμε. Στο Game 2 ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Την Τρίτη (30/4) πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς, αλλά σίγουρα κανείς δεν πηγαίνει, ούτε χάνει το Final Four αύριο. Χρειαζόμαστε τρεις νίκες για να προκριθούμε, η Μακάμπι είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα ειδικά επιθετικά. Παίζει καλό μπάσκετ με αυτοπεποίθηση».

Για τη διαφορά στην προετοιμασία με τόσες μέρες στη διάθεση των προπονητών ενόψει Game 3: «Στα play off, αυτό είναι νορμάλ. Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο. Η προετοιμασία για το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι είναι μεγαλύτερη για τους προπονητές, αλλά στο φινάλε το θέμα είναι των παικτών και της εμφάνισής του στο παρκέ».

Για το αν πρέπει να κρίνονται οι σειρές στις 4 νίκες: «Νομίζω πως ήδη έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια, οπότε οι παίκτες θα "πεθάνουν". Το best of five είναι αρκετό για τις σειρές».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης