Συγχαρητήρια της Ε. Γιαννιά στη Δίωξη Ναρκωτικών Πάτρας: «Επιτυχία υψηλής αξίας, γιατί αφορά στην προστασία των παιδιών μας»

Η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, αντιστράτηγος ε.α. Ευσταθία Γιαννιά εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς και στον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, Θεόδωρο Τσάτσαρη για τη σημαντική επιτυχία που κατάφεραν εξαρθρώνοντας εγκληματική οργάνωση που είχε απλώσει τα δίχτυα της διακινώντας ουσίες του θανάτου σε εφήβους και παιδιά.

«Είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Αστυνομία εξαρθρώνει κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά μέσα σε σχολεία, κατάσχοντας παράνομες ουσίες ακόμα και ζυγαριές ακριβείας που είχαν κρύψει ακόμη και μέσα στο σχολικό συγκρότημα. Η επιτυχία αυτή είναι υψηλής αξίας και με μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα γιατί αφορά την προστασία των παιδιών μας που αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την πολιτεία και για την Αστυνομία. Αξίζουν δημόσια θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και στην Αστυνομική Διεύθυνση για το σημαντικό έργο που επιτελούν και για τις άοκνες προσπάθειές τους να προστατέψουν τους νέους. Η καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών είναι πρώτιστο μέλημα της Αστυνομίας αλλά κι όλων μας. Οφείλουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συμβάλλουμε στη συλλογική προσπάθεια θωράκισης της νεολαίας από τις εξαρτησιογόνες ουσίες», αναφέρει σε δήλωσή της η κα Γιαννιά.

Διαβάστε επίσης