Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει, ενώ κλέβεις και εσύ

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και τις διαφορές που είχαν.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Fay's Time» και μίλησε αρχικά, για τα «αναμνηστικά» που έπαιρναν οι παίκτες από τις πίστες.

«Γενικά από τα παιχνίδια παίρναμε συνέχεια μπάλες, κρίκους. Σε ένα αγώνισμα που είδα ότι ο Γκιουλέκας δεν ήταν καλός στο μπόλας, τα πέταξα στο ποτάμι για να τα πάρω μετά για να κάνει προπόνηση, αλλά δεν τα πήρα. Η παραγωγή είχε δώσει σήμα και στις δύο παραλίες να δώσουμε ό,τι είχαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα «δώρα» που δίνονταν καμιά φορά στους παίκτες, πριν τα συμβούλια. «Κάποιες φορές, μας έδιναν κάποια ρύζια πριν από τα συμβούλια. Εγώ επειδή ήθελα να χάσω κιλά, τα έβαζα στην τσάντα μου να τα φάω, όταν πεινούσα. Ο σεκιουριτάς που με είχε βάλει στο μάτι, μου το άνοιξε και το έριξε», εξήγησε.

Πρόσθεσε αργότερα: «Τους είπα ότι θα πάω να πάρω φαγητό. Βρήκα ένα ρύζι, πέτυχα τον Φάνη με τον Γιάννη και την Ασημίνα. Η Ασημίνα πήγε στην παραγωγή να της πει να μας δώσει και ήρθε η παραγωγή και λέει ότι εφόσον κλέψατε, θα φάτε ένα εβδομαδιάτικο. Αλλά άλλο τρώει ο Φάνης και άλλο εγώ και τους είπα φεύγω από το παιχνίδι. Με πήγαν στο ξενοδοχείο τρεις μέρες, ήρθαν, τα βρήκαμε και ξανά γύρισα. Υπάρχουν κανόνες, αλλά δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει, ενώ κλέβεις και εσύ. Όλοι έκλεβαν, αλλά δεν ρουφιάνευα».

Ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρθηκε και στις δηλώσεις εκείνες που είχε κάνει, αλλά δεν προβλήθηκαν στην τηλεόραση.

«Πολλές ατάκες που έλεγα, δεν παίζανε. Μου το είπε κι η παραγωγή ότι το είχα πάρει στον χαβαλέ και μου έκοβαν ατάκες. Είχα πει για τον ντελιβερά πως την Ασημίνα και την Κατερίνα τις ξέρουν με το όνομά τους. Κι η άλλη ατάκα ήταν όταν ήμουν στην Μπλε και είπα στον Λιανό ότι έχουμε την τετράδα του τελικού. Έκανα skip την Ασημίνα κι είπα τον Ρικουνάκη και μου το έκοψαν κι αυτό», είπε κλείνοντας.
 

Διαβάστε επίσης