Ν.Ε. Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής: «Σε διαρκή εγρήγορση ο κομματικός μηχανισμός ενόψει των Ευρωεκλογών»

H Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Με μια απόλυτα επιτυχημένη κομματική εκδήλωση παρουσία των υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Γιάννη Πάζιου (Γραμματέας της Ψηφιακής Πολιτικής και Μέλος ΚΠΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και Γιώργου Καλλιακμάνη (Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής), αλλά και του Συντονιστή Οργανωτικού για τις Ευρωεκλογές του Νομού Αχαΐας, τ. Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου έκλεισε ο πρώτος κύκλος προετοιμασιών για τις επικείμενες Ευρωεκλογές.

29.4.2024_deltio_typoy_se_diarki_egrigorsi_o_kommatikos_mihanismos_enopsei_ton_eyroeklogon_2.jpg

Το κεντρικό μήνυμα που εξέπεμψαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι ότι τα ζητήματα ασφάλειας και σταθερότητας της χώρας δεν αποτελούν μονοπώλιο καμίας παράταξης σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη. Ενώ τα ζητήματα μιας σταθερής Αγροτικής Πολιτικής σεβόμενη τις ανάγκες της ισόρροπης αγρό-κτηνοτροφικής ανάπτυξης στην χώρα μας χρίζουν ευρυτέρων πολιτικών που να συν-διαμορφώνονται με όλους όσους συμμετέχουν στην Αγρό-κτηνοτρόφικη αλυσίδα, και όχι από τα «κλειστά» γραφεία του Υπουργείου. Αυτό αναδείχθηκε άλλωστε και από το πλαίσιο για την τελευταία ΚΑΠ, η οποία σχεδιάστηκε από τεχνοκράτες και ήταν εκτός πραγματικότητας. Επίσης τέθηκαν θέματα ψηφιακής δημοκρατίας με στόχο ένα δίκαιο ψηφιακό μετασχηματισμό.

29.4.2024_deltio_typoy_se_diarki_egrigorsi_o_kommatikos_mihanismos_enopsei_ton_eyroeklogon_1.jpg

Τέλος από την δική του πλευρά ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος επισήμανε την ανάγκη της διαμόρφωσης του χάρτη των Εκλογικών Επιτροπών, να σχεδιαστεί με ευρύτερες συμμαχίες δίχως αποκλεισμούς σε πλάνο Καποδιστριακού επιπέδου, συμπεριλαμβάνοντας στελέχη με κοινωνική αναφορά.

Ακολουθήσε πολιτική συζήτηση στην οποία επικεντρωθήκαμε σε θέματα που άπτονται της ευρύτερης συζήτησης για το ποια Ευρώπη διεκδικούμε μέσα από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και παράλληλα την ανάγκη το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών να αποτελέσει το μήνυμα για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, με το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ