Αιχμές Μητσοτάκη κατά Βελόπουλου: Κάποιοι καπηλεύονται με τον πιο πρόστυχο τρόπο την χριστιανική πίστη

Αναφέρθηκε και στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του βουλευτή της Ελληνικής Λύση

«Πυρά» χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.  Παράλληλα αναφέρθηκε και στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, από τον ανεξάρτητο βουλευτή – προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες – Κωνσταντίνο Φλώρο.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής σε πολίτες στη Δροσιά Χαλκίδας, καυτηρίασε τη στάση του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος λίγο νωρίτερα και απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, υποστήριξε ότι οι δηλώσεις του «εργαλειοποιούνται από τη ΝΔ και τον πρωθυπουργό».

«Επισκέφτηκα μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο κάποιες πολύ σημαντικές δομές της Αρχιεπισκοπής. Να στείλουμε κι ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας κι αλληλεγγύης και να στήσουμε ένα ανάχωμα απέναντι σε αυτούς, που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται την χριστιανική πίστη. Λες και κάποιοι είναι περισσότερο Χριστιανοί από κάποιους άλλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

«Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα, που διχάζουν τους Έλληνες, ειδικά σε μία συγκυρία που χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι. Μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί. Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά ούτε θα βριζόμαστε ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια», κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης