Στην Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας “BEYOND 2024” ο Αντιπεριφερειάρχης, Θ. Βασιλόπουλος

Στην ψηφιακή μετάβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  αναφέρθηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης,  Θεόδωρος Βασιλόπουλος στον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας “BEYOND 2024” που πραγματοποιείται από 25 έως τις 27 Απριλίου 2024, στην Θεσσαλονίκη.     

«Πέραν των  εμβληματικών δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού που έχουμε  δρομολογήσει στην  Περιφέρεια  με τη συμβολή της Διεύθυνσης Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχουμε   προχωρήσει στην υλοποίηση πρωτοβουλιών  που αφορούν την ενίσχυση της ψηφιακής ανθεκτικότητας των υπηρεσιών  μας  οι οποίες έχουν χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους» τόνισε ο κ. Βασιλόπουλος,  ενώ πρόσθεσε ότι στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας των Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η  προστασία της ακεραιότητας, της εμπιστευτικότητας και της διαθεσιμότητας των πληροφοριακών δεδομένων και των υποδομών. Επιδίωξη  είναι να καταστεί  η  καινοτομία, τρίτος  βασικός  αναπτυξιακός  πυλώνας στην  Περιφέρεια με άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες της. 

Στην έκθεση, στην οποία  συμμετέχουν 22 χώρες,  275 άμεσοι  και έμμεσοι  εκθέτες, όπως επίσης 440 Έλληνες και ξένοι εισηγητές, παρούσα ήταν  και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης  με τον Υπουργό, Δημήτρη Παπαστεργίου. 

Διαβάστε επίσης