Πάτρα: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται - ΦΩΤΟ

Φιλανθρωπική δράση

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Πάτρας και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΕΑΠΗ Πάτρας θέλοντας να μοιράσουν χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά, σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, την συλλογή και διανομή Πασχαλινών Λαμπάδων και δώρων για τους μικρούς ασθενείς.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση στοχεύει τόσο στην προσφορά χαράς και αγάπης στους μικρούς μας «ήρωες» τις γιορτινές αυτές μέρες όσο και στο να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν κάθε φόβο ή ανησυχία που πιθανόν να έχουν σχετικά με τους γιατρούς και το περιβάλλον του Νοσοκομείου.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της παράταξης, συνοδευόμενοι από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, μοίρασαν τις πασχαλινές λαμπάδες και δώρα στους μικρούς ασθενείς, μοιράζοντας παράλληλα χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ Καθηγητή κ. Γαβριήλ Δημητρίου ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την πρωτοβουλία αυτή και ευχήθηκε Καλές Γιορτές, όπως και να αποτελέσει η δράση αυτή να βρει συνέχεια και τα επόμενα χρόνια.

img_4464_11zon.jpg

img_4466_11zon.jpg

 

Διαβάστε επίσης