Συνάντηση του Ιάσονα Φωτήλα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

 

O Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε συνάντησημε τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. Αρχικά ο κ. Φωτήλαςενημέρωσε τον Υπουργό για θέματα που απασχολούν το Πανεπιστήμιο Πατρών για το φοιτητικό εστιατόριο, υγρομονώσεις, ενανθρακώσεις και την ανάγκη στήριξης του Πανεπιστημίου με επιστημονικό εξοπλισμό. Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον Υπουργό και για τη σημαντική και συστηματική εργασία που πραγματοποιείται στον χώρο της αναβάθμισης των φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο κ. Πιερρακάκης ενημέρωσε το Βουλευτή Αχαΐας για όλες τις εξελίξεις και τις δρομολογημένες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου. Επίσης ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την εθνική στρατηγική και την εκστρατεία ενημέρωσης για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας, τη δυνατότητα πλέον των φοιτητών να παίρνουν βεβαίωση φοίτησης μέσω του Gov.gr κ.α.

Ο Ιάσονας Φωτήλας και ο υπουργός κ. Κυριάκος Πιερρακάκηςσυμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκήεπαφή και συνεργασία για την προώθηση προς επίλυση όλων των θεμάτων που άπτονται τωναρμοδιοτήτων του στην Αχαΐα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ