Σοκαριστικές συνομιλίες μετά τη δολοφονία του αστυνομικού: «Θα σας βρουν όλους κρύους, εμείς σκοτώσαμε μπάτσο»

Βαρύτατες κατηγορίες για σοβαρά κακουργήματα και πλημμελήματα αποδίδονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος όσων συμμετείχαν στη δράση εγκληματικής οργάνωσης οπαδών αθλητικής ομάδας, μέλη της οποίας φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη.

Ωστόσο, σοκάρουν οι συνομιλίες των συλληφθέντων μετά τη θανατηφόρα επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «ΤLive» μόλις είχε τραυματιστεί ο αστυνομικός υπήρξαν διάλογοι που σόκαραν ακόμα και τους αστυνομικούς που τους άκουσαν μετά.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε: «Κυνηγούσε η αστυνομία αυτούς τους ανθρώπους, είχαν γίνει προσαγωγές και η αστυνομία θέτει σε παρακολούθηση μέσω τηλεφώνου και φυσική παρακολούθηση κάποια άτομα για τα οποία έχει πληροφορίες ότι ήταν οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας. Και όμως τους ακούν να επαίρονται και να πανηγυρίζουν που σκότωσαν τον αστυνομικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “θα σκοτώσουν και άλλους αστυνομικούς” και μάλιστα μετά την επίθεση στον αστυνομικό φώναζαν συνθήματα εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ. “Θα σας βρουν όλους κρύους”, που σημαίνει θα σας βρουν πεθαμένους. Και δεν είναι μόνο ότι πανηγυρίζουν, γιατί εμμέσως παραδέχονται ότι αυτοί έδωσαν την εντολή να δολοφονηθεί ο Γιώργος Λυγγερίδης. Μάλιστα λένε “σας χρειάζεται μια Νέα Σμύρνη”».

«Μάλιστα, τους άκουσαν να λένε “ποιος άλλος οργανωμένος σύνδεσμος μπορεί να σκοτώσει αστυνομικό; Μόνο εμείς”. Και το έχουν μεγάλο καμάρι», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Τους γ@#$%^&#. Είμαστε πολύ μπροστά από τους άλλους. Εμείς σκοτώσαμε μπάτσο, οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα», ακούγονται να λένε.

Δολοφονία Λυγγερίδη στο Ρέντη: Ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων ασκήθηκε στους συλληφθέντες

gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης